Trine Martinsen sai jaksamisensa takaisin D Vitamine Extralla

Energian puute teki päivistä raskaita. Trinen lääkäri sanoi, että voisi olla viisasta keskittyä vastustuskyvyn lisäämiseen – ja D-vitamiinilisästä tuli pelastus.

– D Vitamine Extran ansiosta sain jaksamisen takaisin, sanoo Trine hymyillen. Hän kokee saaneensa NaturaMed Pharman ravintolisän avulla lisää energiaa. Vielä jonkin aikaa sitten hän oli jatkuvasti väsynyt ja kunto ei ollut kohdillaan. Matka jääkaapilta sohvalle oli lyhyt ja aktiivisuus väheni koko ajan.

– Kaikki meni pieleen! Tiesin, että voin hyvin, kun huolehdin itsestäni käymällä kävelyllä, treenaamalla ja olemalla aktiivinen. Mutta en pystynyt aloittamaan

D Vitamine Extra muutti päivittäisen olon

– Olin huonossa kierteessä, iloinen jalkahoitaja kertoo ja puistelee päätään. Kun kaikki oli masentavimmillaan, hän huomasi D Vitamine Extran ja aloitti sen päivittäisen käytön.

– Jo 3-4 viikon jälkeen huomasin yhtäkkiä, että halusin tehdä muutakin kuin vain maata sohvalla. Oli helpompi nousta ylös aamuisin ja tunsin saavani hyvän startin päivään. En ole aiemmin kokenut moista! En osannut aavistaakaan, että D-vitamiinin puute saattoi vaikuttaa niin paljon. Hän on iloinen, että arki taas sujuu ja hän voi päivittäisessä työssään auttaa myös muita voimaan paremmin. Trinellä on oma jalkahoitola, jossa naiset ja miehet saavat apua jalkojensa hoitoon.

– Olen kiitollinen, että minulla on työ, jossa voin auttaa ihmisiä, hän sanoo.

Kestotilaaminen on helppoa
Pitääkseen itsestään huolta, hän ottaa näppärästi ravintolisänsä joka päivä.

– Parasta NaturaMed Pharman kestotilaajana olemisessa on se, että tuotteet tulevat kätevästi suoraan kotiin. Minun täytyy vain muistaa ottaa ravintolisäni joka päivä, joten D Vitamine Extra kuuluu päivittäiseen rutiiniin. Ja koska vaikutukset ovat olleet niin myönteisiä, minun on helppo jatkaa. Loppujen lopuksi vain minä itse olen vastuussa omasta hyvinvoinnistani ja terveydestäni, sanoo Trine lopuksi.

Terveysviranomaiset suosittelevat D-vitamiinia, koska:
D-vitamiini on hyväksi vastustuskyvylle, lihaksille ja luustolle. Elimistö tuottaa D-vitamiinia auringon valon avulla, mutta pitkän pimeän vuodenajan vuoksi D-vitamiinin puute Pohjoismaissa ei ole epätavallista. Sen vuoksi monet meistä hyötyvät D-vitamiinilisästä.

  • Suoraan kotiin postilaatikkoon
  • 25 vuoden kokemus
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
Natura Med Pharma Kundeservice

Asiakaspalvelu

0203-77377

Maanantai – perjantai 08.00 –17.00