Tule mukaan! NaturaMed Pharma – Sinulle, joka haluat elämältäsi enemmän!

Yhteystiedot
NaturaMed Pharma
PL 3200
00002 Helsinki

Asiakaspalvelu
Puhelin: 0203-77377
www.naturamed-pharma.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat ma – pe klo 08.00 – 17:00

Tietoa NaturaMed Pharmasta

NaturaMed Pharma – ihmisille, jotka haluavat elämältään enemmän! Se on ollut iskulauseemme jo yli 25 vuotta. Jo neljännesvuosisadan ajan olemme toimittaneet asiakkaillemme Norjassa valmistettuja, korkealaatuisia ravintolisiä. Olemme iloisia, sillä jo yli miljoona asiakasta on panostanut jokapäiväiseen hyvinvointiinsa tilaamalla Norjassa valmistettuja ravintolisiämme.

Me NaturaMed Pharmalla arvostamme asiakkaitamme. Tavoitteemme on, että sinä asiakkaana saat edulliset hinnat, korkeaa laatua ja laajan valikoiman toimitettuna suoraan kotiin postilaatikkoosi – helposti, tehokkaasti ja ilman kalliita välikäsiä. Terveysviranomaiset ovat keskittäneet huomionsa D-vitamiinin lisätarpeeseen, koska se on kansanterveyden kannalta tärkeää. Me haluamme osallistua ja osoitamme, että välitämme tukemalla tätä tärkeää asiaa.

Me NaturaMed Pharmalla uskomme, että ravintolisien ja luontaistuotteiden käyttö yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin, voi parantaa elämän laatua. Meillä asiointi voi siis olla hyvä investointi sinun ja läheistesi parempaan oloon. Kun teet ostoksesi NaturaMed Pharmalla, valitset johtavan ravintolisätoimittajan, jolla on pitkä kokemus ja paljon osaamista. Meiltä saat puhtaat ja terveyttä edistävät tuotteet, joihin voit luottaa!

Hyvinvointia kestotilaamalla

Useimmat tuotteistamme ovat saatavilla kätevästi kestotilaamalla. Kestotilaukset ovat korkealaatuisia ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Jäsenyys ei maksa mitään ja tarjoamme joustavat toimitukset. Jos haluat ylimääräisen toimituksen tai muuttaa toimitusväliä, niin otat vain meihin yhteyttä. Osaava asiakaspalvelumme asettaa sinun palvelemisesi etusijalle. Kestotilauksemme tekee asioinnin sinulle helpoksi ja varmistaa säännölliset ravintolisien toimitukset, joten et koskaan joudu olemaan ilman eikä ravintolisän käyttö keskeydy. Toimitus tulee suoraan postilaatikkoosi – helposti, joustavasti ja varmasti.

HUOM! Tarjouksena oleva ilmainen D-vitamiini ei ole kestotilaus. Tämän rasian saat täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Annamme nyt ilmaista D-vitamiinia suomalaisille!

Kannamme kortemme kekoon kansanterveyden puolesta ja annamme nyt suomalaisille D-vitamiinia ihan ilmaiseksi.

Matalat D-vitamiinitasot eivät ole poikkeuksellisia meille Pohjoismaissa asuville pitkän pimeän ajanjakson vuoksi. Juuri siksi terveysviranomaiset suosittelevat D-vitamiinilisää, erityisesti ikääntyville ja niille, jotka saavat liian vähän auringon valoa, kuten monet meistä syksyn ja talven aikana.

  • Suoraan kotiin postilaatikkoon
  • 25 vuoden kokemus
  • Kehitetty ja valmistettu Norjassa
Natura Med Pharma Kundeservice

Asiakaspalvelu

0203-77377

Maanantai – perjantai 08.00 –17.00